10 Şubat 2013 Pazar

Kedi Yatağı

Kediler nerede yatar? Çoğu zaman koltuklarımızın üzerinde, yatağımızda yada dolapların içinde :) Bir de kedi yatakları var. Çoğu petshoplarda bulunan çeşit çeşit kedi yatakları ve tırmanma standları kedi sahiplerinin gözünü kamaştırıyor. Ben her seferinde kendimden geçiyorum petshopların önünden geçerken. Kedi yatakları konusunda sabıkalıyım ben.

İlk kedim Minnoş geldiğinde ona birçok çeşit yatak aldım. İlk kedi yatağımız bir sepetti. İçinde çok şirin bir yastığı vardı. Minnoş bir süre bizim zorlamalarımızla içinde yattı. Sonra koltuklar ve yataklar ona daha cazip gelmeye başladı. Şimdi bile salon koltuklarımızın baş köşesinde uyuyor :). Daha sonra daha şık bir yatak aldım ona. Tamamen süngerden yapılmış çok da rahat görünen bir yataktı. Bundan tam anlamıyla nefret etti. İçinde yatmadı bile. Bu arada sepeti de yok etmiştim. Daha sonra daha büyük bir sepet aldım. Bunu da sevmedi. Hepsini arkadaşlarıma verdim. Benim kedim dolaplarda, masa altında yada annemin yatağında...

Mia geldiğinde tek aldığım aksesuar tırmanma standı oldu. Onu da Minnoş sevmedi. Ama Mia bayıldı. En sevdiği şey gidip onu tırmalamak oldu. Üzerinde de uyuyordu. Ne yazık ki bu tarz standların en kötü tarafı çok yer kaplamaları. Nereye koyacağımızı bilemedik ki benimki en küçük boy. Asma rafların altında daha az yer kaplayacağından oraya koyduk. Artık üzerine çıkamıyor. Ben de şu yatak işini bir daha denemeye karar verdim. Petshop'ta çok şirin sünger bir yatak buldum. Perdeleri bile var. İstersem kapatabiliyorum. Mia da sevdi. İçinde yatıyor. Ama yine de onun yeri benim yatağımın ayak ucu. Ne yaparsanız yapın yine de onlar bildiğini yapıyor. Onlar için hiçbir şey bizim sevgimizin ve sıcaklığımızın yerini tutamaz. Onlar da bunu çok iyi biliyor :)







© KEDİ GÜNLÜĞÜ - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart